Főoldal Nyerő termékek Nyertesek GYIK

Gyakran ismételt kérdések

Hogyan vehetek részt a nyereményjátékban?

Vásárolj 2023. augusztus 10. és 2024. január 3. között legalább 1 db-ot a promócióban részt vevő védjegyes termékekből, töltsd fel a vásárlást igazoló blokk AP kódját vagy a számla sorszámát, valamint a vásárlás dátumát! A blokkot minden esetben őrizd meg a nyereményjáték végéig!

Hogyan nyerhetek?

Vásárolj 2023. augusztus 10., 0:00 és 2024. január 3., 24:00 között legalább 1 db promócióban részt vevő terméket, és őrizd meg a blokkod! Regisztrálj Magyar Termék profilt a www.magyaranyero.hu oldalon, töltsd fel a vásárlást igazoló blokkon lévő AP kódot vagy az elektronikus számla sorszámát. Minél több promóciós terméket vásárolsz, annál értékesebb nyereményekért indulhatsz!

Már 1 db promóciós termék vásárlásával “kinyithatod a nyereménykasszát”, vagyis pénznyereménnyel gazdagodhatsz, vagy tiéd lehet a Magyar Termék ajándékcsomagok egyike. Sőt, minél több terméket vásárolsz, annál nagyobb esélyed van nagyobb pénzösszegeket vagy 5 promóciós termék vásárlásával akár a fődíjat is megnyerni.

Milyen nyereményeket nyerhetek?

Fődíj: 1.000.000 Ft

További nyeremények: 50 db Magyar Termék ajándékcsomag

140 db pénznyeremény:  

- 50 x 5.000 Ft

- 40 x 10.000 Ft

- 30 x 20.000 Ft

- 20 x 50.000 Ft

Több terméket is feltölthetek egyszerre?

Természetesen. A kódfeltöltés során egyesével is kiválaszthatod, hogy milyen márkáktól milyen termékeket vásároltál. A feltöltött kódod szerint megvásárolt termékek számától függően akár azonnal nyerhetsz: pénznyereményt vagy Magyar Termék ajándékcsomagot.

Honnan tudom, hány terméket töltöttem fel eddig?

A regisztrációd után a saját profiloldaladon megnézheted, hogy összesen hány kódot töltöttél fel, illetve azt is, hogy pontosan mikor.

Meddig van lehetőségem kinyitni a nyereménykasszát?

Legkésőbb a játék végéig (2024. január 3., 24:00-ig) tudsz indulni a nyereményekért.

Mi a teendőm, ha elfelejtettem a jelszavamat?

Új jelszót a www.magyaranyero.hu oldalon igényelhetsz. Utána azzal már be tudsz lépni!

Milyen termékek vesznek részt a nyereményjátékban?

A nyereményjátékban a Magyar Termék, Hazai Termék és Hazai Feldolgozású Termék védjeggyel ellátott, a promóciós termékek listában szereplő tételek vesznek részt. A pontos listáért nézd meg a Nyerő termékek aloldalt!

 

Mi az AP kód?

A nyugta utolsó sora, AP betűk után lévő 8 db számjegy.

Mi a számla sorszáma?

Az elektronikus számla számának utolsó, min. 6 és max. 10 db karaktere.

Online vásárlás esetén is részt vehetek a nyereményjátékban?

Igen, online vásárlás esetén az elektronikus számla sorszámának utolsó, min. 6 és max. 10 db karakterét kell megadnod kódfeltöltéskor a „Számla sorszáma” szövegmezőben.

Vevőszolgálaton kiállított számla esetén is részt vehetek a nyereményjátékban?

Igen, a vevőszolgálat által kiállított számla sorszámának utolsó, min. 6 és max. 10 db karakterét kell megadnod kódfeltöltéskor a „Számla sorszáma” szövegmezőben.

Hogyan nyerhetem meg a fődíjat?

Vásárold meg a nyereményjáték időtartama alatt a részt vevő 10 védjegyes márka
(Detki Keksz, Gyulai, Nádudvari, Tarka, Magic Milk, Toffini, Kunsági Éden, Magyar Piszke Papír, Regina, URBAN) bármely 5 db promóciós termékét, és töltsd fel a vásárlást igazoló blokk AP kódját vagy a számla sorszámát.

Minél többször vásárolsz legalább 5 db védjegyes terméket, annál nagyobb eséllyel veszel részt az 1.000.000 Ft sorsolásán. A nyertest e-mailben értesítjük.

Fődíj sorsolása: 2024. január 5.

Hogyan nyerhetem meg az azonnali Magyar Termék ajándékcsomagok vagy pénznyeremények egyikét?

Vásárolj a nyereményjáték időtartama alatt a részt vevő 10 védjegyes márkából legalább 1 db-ot, (Detki Keksz, Gyulai, Nádudvari, Tarka, Magic Milk, Toffini, Kunsági Éden, Magyar Piszke Papír, Regina, URBAN), és töltsd fel a vásárlást igazoló blokk AP kódját vagy a számla sorszámát, és már esélyed is van a nyerésre.
Már egyetlen darab termékkel nyerhetsz, de minél több védjegyes terméket vásárolsz, a feltöltött kódjaid számának arányában annál nagyobb értékű pénznyeremény lehet a tiéd.

Hogyan kapom meg a pénznyereményem?

Amennyiben azonnali pénznyereményt nyertél, automatikusan kapsz egy e-mailt az általad regisztrált címre. Ezután 72 órád van, hogy a levélben lévő linkre kattints, és megadd a kapcsolatfelvételi űrlapon a szükséges adataidat. Az ellenőrzést, egyeztetést követően pénznyereményed kiutalásra kerül az áltlad megadott bankszámlaszámra.

Hány darab termék megvásárlásával és pontosan milyen nyereményt nyerhetek?

A feltöltött kódod szerint megvásárolt termékek számától függően nyerhetsz pénznyereményt vagy Magyar Termék ajándékcsomagot az alábbiak szerint:

- Akár 1 db termék megvásárlásával Magyar Termék ajándékcsomagot

- Akár 1 db termék megvásárlásával 5.000 Ft-os pénznyereményt

- 2 db termék megvásárlásával 10.000 Ft-os pénznyereményt

- 3 vagy 4 db termék megvásárlásával 20.000 Ft-os pénznyereményt

- 5 db termék megvásárlásával 50.000 Ft-os pénznyereményt

Honnan tudom meg, ha nyertem?

Amennyiben azonnali nyereményt nyertél, automatikusan kapsz egy e-mailt az általad regisztrált címre. Ezután 72 órád van, hogy a levélben lévő linkre kattints, és megadd a kapcsolatfelvételi űrlapon a szükséges adataidat:

- blokkod/számlád lefotózott vagy beszkennelt másolata

- szállítási név

- szállítási cím

- e-mail cím

- telefonszám

Ha kollégáink mindent rendben találnak, kapsz egy megerősítő e-mailt, és jogosulttá válsz a nyereményre. Amennyiben 72 órán belül elmulasztod megadni az adataidat, úgy sajnos elveszted a jogod a nyereményre.

Hogyan tudom meg, ha megnyertem a fődíjat?

A fődíj nyertesét e-mailben értesítjük, melyre a nyereményjáték lezárását követő sorsolás után kerül sor. A fődíj sorsolásának időpontja: 2024. január 5. A nyertes nevét honlapunkon az adatok ellenőrzése után közzétesszük, amennyiben hozzájárulását adta.